Restauracja Warszawa Wschodnia by Mateusz Gessler to podróż do krainy wspaniałych, niezapomnianych doznań smakowych. To dobry wybór dla tych smakoszy, którzy chcą poznać bliżej niezwykłe połączenie tradycyjnej kuchni z elementami współczesności. Restauracja mieści się przy ulicy Mińskiej 25.

Warszawa Wschodnia by Mateusz Gessler otwarta jest 24h, 7 dni w tygodniu. Oznacza to, że wybrać się na późną kolację można również wieczorem, a nawet i w nocy. W środku znajduje się wielki stół, który otacza otwartą kuchnię. Każdy z gości, który odwiedza to miejsce, może podpatrywać, jak wygląda przygotowanie przez kucharzy zamówione przez nich danie.

W menu restauracyjnym znajdziemy m.in. gęsie wątróbki na przystawkę, zupę grzybową, krem z dyni, pierogi z kaczką, polędwicę Wellington, sezonowany steak z antrykotu, dorsza pieczonego w sosie kaparowym, befsztyk tatarski, czy też doradę z grilla.

Jedzenie, warsztaty, samodzielne gotowanie>

Wchodząc na stronę internetową restauracji, znaleźć można na niej m.in. ofertę samodzielnego gotowania, którzy udostępniają swoje stanowisko, przygotowują wszystkie artykuły, które są niezbędna do gotowania i pomagają wszystkim zainteresowanym udoskonalić wybrane danie. Takie gotowanie odbywa się w grupach od 8 do 24 osób i trwa do czterech godzin. Ponadto, w Warszawie Wschodniej skorzystać można również z warsztatów kulinarnych.

Warszawa Wschodnia by Mateusz Gessler to przestrzeń dla każdego. Zarówno doskonała jako miejsce dla tych, którzy chcą wpaść ze swoją rodziną lub znajomymi i spędzić czas przy posiłku, ale i dla tych, którzy cenią sobie spokój i elegancję. Dla wymagających klientów restauracja przygotowała pokój VIP. To niezwykle elegancka przestrzeń dla gości, którym zależy na kameralnych warunkach. Istnieje możliwość modyfikacji sali w zależności od potrzeb, odpowiednio na 16 i 20 miejsc, co pozwala na organizację spotkań o charakterze biznesowym.

UDOSTĘPNIJ
Poprzedni artykułTeatr Komedia
Następny artykułProces warszawski